Om NaturFan

NaturFan er et virtuelt fællesskab for børn fra 2-15 år, der er fans af naturen og alt det, man kan lave derude. Det er friluftsforeningernes paraplyorganisation, Friluftsrådet og Naturmødet i Hjørring Kommune, der står bag ide og koncept.

Naturfan.dk er støttet af Spar Nord og aktiviteterne i NaturFan-klubben 2019 er en del af Friluftsrådets naturaktivitetskanon, der er udviklet i projektet Børn Gror i Natur, der er støttet af Nordea-fonden. Børn gror i natur er en del af Center for Børn og Natur, et samarbejde mellem fire universiteter i Danmark og Friluftsrådet. Det er gratis at være NaturFan og intet af det vi tilbyder er kommercielt.

NaturFan er for det enkelte barn. Hvis du er pædagog eller dagplejemor har Friluftsrådet et målrettet tilbud til dig med natur, friluftsliv og bæredygtighed. Find mere på www.groennespirer.dk.

Hvad får du som NaturFan?

Som NaturFan får du hver måned viden om naturen og ideer til, hvad du kan lave og opdage i naturen sammen med dine venner eller din familie. Nogle gange vil du blive inviteret til events eller vi vil fortælle dig, om særlige ting du kan opleve. Du får en mail på den adresse, du har opgivet og kan altid besøge naturfan.dk og se, om der nyt til dig. Del gerne dine oplevelser med andre fans på #NaturFan eller #naturchallenge

Det er sikkert at være NaturFan

Når du eller dit barn skriver sig op i fanklubben opbevarer Friluftsrådet og Naturmødet navn, alder og E-mail adresse. Det videregives ikke til andre og bruges kun i forbindelse med ideer, aktiviteter og events i NaturFan. Ved alle udsendelser af e-mail nyhedsbreve og lignende er der mulighed for at afmelde fremtidige udsendelser og melde sig fra NaturFan.

Når du kommer med i fanklubben giver du dit samtykke til, at vi opbevarer din e-mailadresse, så længe du er med. Hvis du melder dig ud af NaturFan bliver alle data slettet.